top of page

30 Haz Paz

|

Beykoz

Mutfağa İlk Adım Aşçılık

Konusunda uzman profesyonel eğitmen şefler tarafından hazırlanan program kapsamında temel kesim teknikleri, pişirme teknikleri, kümes hayvanları, dana, kuzu, balık ve deniz ürünleri, baklagiller ve tahıllar, temel ekmekçilik ve pastacılık yer almaktadır.

Registration is Closed
See other events
Mutfağa İlk Adım Aşçılık
Mutfağa İlk Adım Aşçılık

Saat ve Yer

30 Haz 2019 19:00

Beykoz, Beykoz/Istanbul, Turkey

Etkinlik Hakkında

Neler Öğreneceksiniz? 1. Ders/ 19 Haziran 2019 Çarşamba Temel Kesim Teknikleri: Brunoise – Julienne – Chiffonade

Pişirme Teknikleri: Kuru Pişirme – Sote/Stir-fry – Izgara/Broil – Fırın/Roasting Kızartma – Islak Pişirme – Tıkırdatma – Poşeleme – Buharda Pişirme – Kombinasyon Pişirme – Yahni- Braising

Reçeteler

-Minestrone

-Patates püresi

-Izgara tavuk

-Sebze suyu 2. Ders / 24 Haziran 2019 Pazartesi

Tavuklar: Tavuk Açma Teknikleri – Tavuk Suyu – Tavuk Pişirme Teknikleri

Reçeteler

-Pollo picatta milanese

-Tavuk schnitzel

-Tavuk suyu 3. Ders / 26 Haziran 2019 Çarşamba

Kırmızı Etler: Bonfile Açma ve Pişirme – Mühürleme ve Basting Kaburga – Braising – Antrikot

Reçeteler

-Pepper steak

-Cafe de Paris soslu antrikot

-Kırmızı soğan reçeli

-Dana kaburga yahni (Demo) 4. Ders / 01 Temmuz 2019 Pazartesi

Kuzu: Kuzu But Açma ve Pişirme – Kuzu Pirzola

Reçeteler

-Kuzu Navarin

-Kuzu persillade

-Kaplama Kuzu tandır(Demo)

5. Ders / 03 Temmuz 2019 Çarşamba

Balık

Reçeteler

-Sote levrek, chimichurri ile

-Chimichurri sos(Demo)

-Levrek marine

-Gambas al ajillo 6. Ders / 08 Temmuz 2019 Pazartesi

Makarnalar

Reçeteler

-Taze makarna hamuru

-Risotto alla parmigiana

-Labne dolgulu adaçaylı angelotti 7. Ders /10 Temmuz 2019 Çarşamba

Ekmekler

Reçeteler

-Foccacia

-Hamburger Ekmeği

-Baget/Epi 8.Ders / 17 Temmuz 2019 Çarşamba

Tatlılar

Reçeteler

-Çilekli panna cotta

-Vişneli cheesecake

-Yoğun çikolatalı kek

Bu Etkinliği Paylaş

bottom of page